Vlere shpirterore

L300.00

Kjo vepër është e rrallë në llojin e vet, për shkak të analizës që i bën At Anton Harapi botës shpirtërore të shqiptarëve dhe domosdoshmërisë për rritjen e nivelit të vetëdijes dhe besimit. Kjo vepër konsiderohet një kontribut në trajtimin mendor të shqiptarit…

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Vlere shpirterore”

Your email address will not be published.