Te bejme perpara

L800.00

Në librin “Të bëjmë përpara”, Sheryl Sandberg shqyrton pse ngjitja e grave në rolet udhëheqëse ka mbetur në vendnumëro, shpjegon shkaqet kryesore dhe propozon zgjidhje bindëse dhe të logjikshme, të cilat mund t’i japin fuqi grave për të shpalosur potencialin e tyre të plotë

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Te bejme perpara”

Your email address will not be published.