Si te sheroheni nga depresioni

L700.00

Duhet ta lexoni dhe rilexoni këtë liber, t’i zbatoni këto metoda Shkencore dhe do të jeni dëshmitarë se do të rilindni, do të trasformoheni. Jeta juaj do të ndryshoj qind për qind për të mirë, por vetëm nëse i zbatoni këto metoda që kanë shëruar me miliona njerëz përgjatë tërë botës. Nuk mjafton vetëm t’i njihni e të mos bëni asgjë për t’i zbatuar.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Si te sheroheni nga depresioni”

Your email address will not be published.