Pako librash dhurate per zhvillimin personal I

L4,000.00 L3,600.00

Në këtë set keni tre libra të rrallë për zhvillimin tuaj personal; tre besetsellera botëror që do tiu vijnë në ndihmë për të qenë të suksesshëm në jetën dhe aktivitetin tuaj. Si të jesh origjinal, si të mendosh si gjeni dhe si të ndryshosh mënyrat e të menduarit për të arritur objektivat që i ke vendosur vetvetes.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Pako librash dhurate per zhvillimin personal I”

Your email address will not be published.