Ne kembet e mesuesit

L350.00

Ky është libri i parë i Krishnamurtit që komunikon me botën në gjuhën angleze ku sjell mësimet e Mësuesit, si leksione të goditur për këdo që kërkon sukses. Mësuesi kërkon katër virtyte për këdo që do të bëhet pjesë e kësaj udhe: Dallueshmëri, mungesë dëshirash, sjellje të mirë dhe dashuri.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Ne kembet e mesuesit”

Your email address will not be published.