Mos e ler mendjen te ike

L800.00

Libri i Mirela Sulës është ndër më të mirët në kategorinë e zhvillimit personal të botuar nga një autor shqiptar. Përmes tij, autorja na sjell një model sesi mund të shpëtojmë nga një mjedis toksik dhe të shpalosim më së miri vlerat dhe aftësitë tona, duke kapërcyer ccdo pengesë fizike apo psikologjike që na shfaqet në jetën tonë.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Mos e ler mendjen te ike”

Your email address will not be published.