Kush jam une dhe nese po, sa shume?

1,200.00L

Libri i Precht-it bën një prezantim të gjerë të fushave nga më të ndryshmet dhe është një ndihmë orientuese e pashembullt në tërësinë e parrokshme të dijes sonë njerëzore:një ftesë për të reflektuar këndshëm, si në një lojë – mbi aventurën jetë dhe mundësitë e saj!

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Kush jam une dhe nese po, sa shume?”

Your email address will not be published.