Kryecelesi i pasurive

L1,000.00

Ky botim vjen i rishikuar dhe përditësuar për shekullin XXI. “Ia jap dhe ia lë trashëgim popullit amerikan pjesën më të madhe të pasurisë sime gjigante, që përmbahet në filozofinë e arritjes individuale, përmes së cilës janë grumbulluar të gjitha pasuritë e mia.”

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Kryecelesi i pasurive”

Your email address will not be published.