Dekada percaktuese

810.00L

Nga përvoja e dhjetë viteve punë me qindra studentë dhe klientë njëzetecavjeçarë, Dr. Jay krijon shkencën më të fundit të të njëzetave, me histori tërheqëse, të panjohura, të treguara nga vetë njëzetecavjeçarët. Ajo ndan atë që psikologët, sociologët, neurologët, speci- alistët e shëndetit riprodhues, drejtorët e burimeve njerëzore dhe ekonomistët dinë mbi fuqinë unike të të njëzetave dhe se si ndryshojnë jetët tona. Rezultati është një libër ngacmues dhe ndonjëherë prekës, që tregon se si njohuria mbi të njëzetat, shpeshherë është e gabuar.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Dekada percaktuese”

Your email address will not be published.