Davidi dhe Goliati

L1,200.00

Davidi dhe Goliati është një libër për atë që ndodh kur njerëzit e zakonshëm vihen përballë gjigantëve. Me “gjigantë” unë nënkuptoj kundërshtarët e fuqishëm të të gjitha Ilojeve, që nga ushtritë dhe luftëtarët e mëdhenj e deri tek paaftësitë, fati i keq dhe shtypja

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Davidi dhe Goliati”

Your email address will not be published.