Platforma Akademia pranohet në programin Microsoft for Startups

platforma Akademia

Microsoft for Startups është program unik që ndihmon kompanitë start-up të përshpejtojnë rritjen dhe në të njejtën kohë u mundëson kompanive të reja të përmirësojnë dhe ofrojnë shërbime më cilësore për klientët e tyre.

Lexo: OKB nis fushatën kundër deziformimit lidhur me COVID-19

Antarësimi në Microsoft for Startups nënkupton bashkëpunim të ngushtë mes kompanisë përfituese dhe Microsoft në shfrytëzimin dhe qasjen në teknologjitë e Microsoft, ekspertizën e tregut dhe përfitimet në komunitet. Ky program gjithashtu u siguron burime të dedikuara për të përgatitur ekipet e marketingut, shitjeve dhe zhvillimit softuerik.

Përmes këtij programi, Platforma Akademia ka siguruar fonde për të shfrytëzuar Azure Cloud dhe mbështetjen teknike, aplikacionet për të rritur produktivitetin si Office 365 Business Standard, Visual Studio Enterprise, GitHub Enterprise, Power BI Pro, Power Apps, dhe Power Automate.

Microsoft for Startups është një iniciativë prej 500 milionë dollarë, për të ndihmuar bizneset e reja të krijojnë, zhvillojnë dhe tregtojnë produktet digjitale në nivel të ndërmarrjeve.  Microsoft for Startups ofron përfitime për kompanitë partnere specifike. Disa përfitime të nivelit të lartë përfshijnë fonde për Azure Cloud, abonim falas Office 365 dhe statusin e shitjeve me përparësi në mesin e më shumë se 40,000 përfaqësuesve të shitjes në Microsoft.

Lexo: Realiteti i ri, hapja nga COVID-19 e vë botën përballë një tabloje tjetër

Platforma Akademia është themeluar në vitin 2016, me mision mbështetjen e institucioneve arsimore drejtë përmisimit të cilësisë dhe mbrojtjes së integritetit akademik. Në vitin 2018, Akademia ka publikuar versionin e parë të sistemit anti-plagjiaturë me aftësi kontrolli në gjuhën shqipe dhe ndërgjuhësor. Nga viti 2018 në vitin 2020, Platforma Akademia ka arritur të zhvillojë një ndër sistemet më të avancuara në botë në aspektin e cilësisë së kontrollit dhe është sistemi i vetëm në botë që mundëson kontrollimet ndërgjuhësore!

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale