Një prind i pastrehë merr mbështetje pasi një grua u përpoq t'a turpëronte atë në Facebook » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 06/07/2019

Një prind i pastrehë merr mbështetje pasi një grua u përpoq t’a turpëronte atë në Facebook

Share
nga Eridon Elshani
Kor 06, 2019
-Manages Business Mag Kosovo -Studies Philosophy at University of Prishtina
lexo me teper >

Kur një grua u zhëngjye pasi pa një burrë duke fjetur në një kabinë të McDonald’s, ajo i bëri atij një foto dhe e publikoi atë në një grup privat në Facebook për të shprehur kritikat e saj.

Por pasi burrit iu dha një shans për të shpjeguar veten në komunitet, dhjetëra njerëz u mblodhën për ta ndihmuar atë.

21-vjeçari Simon Child është i pastrehë duke u përpjekur të mbështesë djalin e tij nga koha kur i vdiq gruaja.

Pasi dëgjoi rreth fotografisë, Child tha se ndjenjat e tij ishin lënduar – por fatmirësisht, ai nuk ndihet më në këtë mënyrë.

Gazetarët lokalë e intervistuan Child dhe i dhanë atij një shans për të treguar tregimin e tij. Kur i riu shkoi në punë të nesërmen, u trondit kur mori vesh se dhjetëra njerëz i kishin sjellë atij një grumbull të pelenave, veshjeve dhe pajisjeve.

Një berber i dha atij një premje të flokëve falas, në mënyrë që ai të mund të dukej mirë për mundësitë e tij të reja të punësimit. Anëtarë të tjerë të komunitet i’a paguan Child-it dhe djalit të tij qëndrimin në një hotel derisa të gjejnë strehim të përhershëm.

Një tjetër anëtar i komunitetit nisi një fushatë GoFundMe për të mbledhur para për Child – dhe deri më tani i’a kanë arritur të mbledhin mbi 2.000 dollarë.

Për më tepër, Child fitoi një shans për të biseduar me gruan që i bëri atij fotografinë. Ajo i tha atij se ajo kurrë nuk kishte për qëllim për t’a turpëruar dikë dhe se ajo vetëm kishte shprehur frustrimin e saj me qytetin.

GoodNewsNetwork