Nintendo rikthen legjendën Game Boy
Përditësuar së fundmi: 16/10/2017

Nintendo rikthen legjendën Game Boy

Share
nga Neada Muçaj
Tet 16, 2017

Ndoshta disa njerëz e kanë ruajtur Game Boy-in e tyre si një kujtim të çmuar. Edhe pse modest nga ana teknike, emocionet që ngallnin lojërat me të janë më reale se këto të ditëve të sotme.

Njësoj si riktihimi i Nokia 3310, flitet se Nintendo Game Boy mund të bëj një rikthim epik.

Një mini Game Boy, për të festuar një nga pajisjet më të shitura të të gjitha kohërave, ka filluar të dalë online dhe është postuar në Twitter.

Ai është shoqëruar me një foto të pagabueshme të pajisjes origjinale, e cila doli për herë të parë më 1989.

Me dy bateri AA dhe ekran bardh e zi, Game Boy ishte një sukses i madh për shumë fëmijë të viteve ’90.  Platforma lindi disa nga videolojërat ikonë si Tetris apo loja origjinale Pokemon. Nëse Nintendo vendos të rikthejë Game Boy do të ishte një tjetër arritje për kompaninë.

/DigitalSpy


Evente

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018
8 PM – 9:30 PM