Kontrolli Tatimor & Të Drejtat e Tatimpaguesit » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 07/09/2015

Kontrolli Tatimor & Të Drejtat e Tatimpaguesit

Share
nga Admin
Sht 07, 2015
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë organizon trajnimin “Kontrolli Tatimor & Të Drejtat e Tatimpaguesit” në datat: 9-10-11 Shtator 2015, ora: 16:30 – 19:30.
Ky trajnim organizohet në kuadër të aksionit të qeverisë në përmbushje të kërkesave të legjislacionit tatimor. Trajnimi është i vlefshëm për të gjithë llogaritarët dhe kontabilistët e firmave ose bizneseve që ushtrojnë aktivitet në fushën e tregtisë, shërbimeve ndërtimit etj.

Një rëndësi të veçantë gjatë trajnimit do të marrë TVSH dhe fatura tatimore me TVSH (përfshir lëshimin e kuponit tatimor). Në rast se jeni të interesuar DHTIT do tju sigurojë edhe nje material për shkaqet e evazionit tatimor.Ky fakt duhet t’i inkurajojë ekonomistët e bizneseve të sigurohen që si kontrollet nga jashtë ashtu dhe kontrollet nga brenda të kenë saktësi të madhe të kontabilitetit tatimor, si dhe të kenë kontabilitetin e duhur për të gjithë të ardhurat dhe shpenzimet.Ky trajnim do t’ju vijë në ndihmë pjesëmarrësve për të marrë njohuri se si të menaxhojnë riskun tatimor në biznes, të njohin të drejtat dhe detyrimet e tatimpaguesve, mënyrën se si mund dhe duhet ta mbrojnë veten si edhe çfarë duhet të dijë tatimpaguesi para kontrollit tatimor (veçanërisht për TVSH-në).Kontrolli Tatimor & Të Drejtat e TatimpaguesitLektor për këtë Trajnim do të jetë Z. Kasem Seferi.

Per me shume informacion ju lutem klikoni mbi programin dhe formularin e aplikimit.