taksa Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Teknologjia e Informacionit. Sokol Vladi: sektor që mund të tërheqë investime strategjike. Duhet formim cilësor i burimeve njerëzore

Lajme

Aplikacioni për fiskalizimin, do të jetë falas për bizneset e vogla

Business Pulse

Gjermania drejt investimeve publike me taksat e milionerëve

Business Pulse

SHBA drejt uljes së taksave për punëtorët. Një leksion që vlen për qeverinë shqiptare

Business Pulse

Pronë me qira, pjesë e luftës ndaj informalitetit

Lajme

Edhe kompanitë online do të taksohen. Vendet europiane marrin vendimin

Business Pulse

Koha për të qeverisur një sipërmarrës?! Pse Shqipërisë dhe Botës u duhet modeli Trump? Shteti si një kompani dhe qytetarët aksionerët e saj

Lajme

Shqipëria dhe Arabia Saudite nënshkruajnë marrëveshje për shmangie të tatimit të dyfishtë

Business Pulse

Nike dhe Adidas, letër për presidentin Trump. I luten të ndalojë dhe të mendojë për ato që po bën

Business Pulse

Stop me kriza! Letra e sipërmarrësve drejtuar politikës