Jashtë funksionit edhe Drejtoria e Tatimeve Tiranë
Përditësuar së fundmi: 06/12/2019

Jashtë funksionit godina e Drejtorisë së Tatimeve Tiranë

Share
nga Ornela Trupja
Dhj 06, 2019

Drejtoria Rajonale Tatimore e Tiranës është çertifikuar si objekt  i pabanueshëm pas akt  konstatimit të Institutit të Ndërtimit. 

Zyrat e strukturës 6 katëshe, sipas njoftimit zyrtar do të zhvillojnë funksionet në ambjentet e Drejtorisë së Shërbimit të Tatimpaguesve, Tiranë, pranë shkollës Sabaudin Gabrani.

Subjekteve që administrohen nga Drejtoria Rajonale Tiranë, kërkohet për çdo komunikim të dorëzojnë kërkesat e tyre në kutinë postare që ndodhet në ambjentet e kësaj drejtorie, vend ku do të menaxhohen dhe do të ofrohen edhe shërbimet e DRT.

Lexo: Jashtë funksionit godina qëndrore e Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave

Tatimet bëjnë të ditur se shërbimet për tatimpaguesit janë ofruar pa ndërprerje në sportelet e shërbimit, në ambjentet e Drejtorisë së Shërbimit të Tatimpaguesit, Tiranë dhe do të vijojnë aty deri në një njoftim të dytë.

Pak ditë më parë u shpall jashtë funksionit edhe Drejtoria e Përgjithshme e Doganave. Drejtuesit e doganave, janë angazhuar në evakuimin e punonjësve në godina të tjera, për të siguruar  mirëfunksionimin e punës dhe ofrimin e shërbimeve ndaj qytetarëve dhe biznesit.