Irisoft Education ofron kurse falas për një muaj


Në kuadër të sensibilizimit të situatës së krijuar nga Coronavirus dhe për ta bëre këtë periudhë karantine më të thjeshtë, qendra e kurseve Irisoft Education ofron 1 MUAJ FALAS kurse në: Kontabilitet, Autocad, Burimet Njerëzore dhe Menaxhim Marketingu.

Kurset zhvillohen ONLINE me anën e një kompjuteri apo celulari.
Mjafton vetëm të shkarkoni aplikacionin Zoom dhe të hyni LIVE në orarin e kursit të publikuar nëpërmjet linkut që do ta merrni në WhatsApp.

Kontabiliteti:

Programi përfshin gjithçka mbi kontabilitetin. Grupet e reja online fillojnë më 2 prill, ora 12:00.

Autocad:

Programi synon që përdoruesit të përdorin Autocad në mënyrë të lehtë dhe të pavarur. Grupet e reja online fillojnë më 2 prill, ora 15:00.

Menaxhim marketingu:

Programi është i hartuar për t’u ardhur në ndihmë bizneseve dhe individëve. Grupet e reja online fillojnë më 2 prill, ora 13:00. Lektor: Alfred Mema

Burimet Njerëzore:

Programi u vjen në ndihmë të gjithë bizneseve dhe individëve. Grupet e reja online fillojnë më 2 prill, ora 14:00.

Për më shumë informacion vizioni faqen e Irisoft Education në Facebook.

Për proceduat e regjistrimit dhe të pjesëmarrjes kontaktoni:

Nr celulari: 0695252625; 0694097040
Email: [email protected]

Website:  www.irisoft.edu.al

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale