Hapen aplikimet për Shkollën Evropiane 2018! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 04/10/2018

Hapen aplikimet për Shkollën Evropiane 2018!

Share
nga Anerola Torollari
Tet 04, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Shkolla Evropiane hap dyert sërish, nga data 22 deri më 26 tetor, për studiuesit e rinj, përfaqësuesit e administratës publike, OShC-ve, medias, biznesit dhe grupeve të tjera të interesit në Shqipëri.

Kursi 5 ditor, synon të identifikojë dhe angazhojë aktorë të spikatur të të gjitha fushave, duke krijuar një grup të konsoliduar ekspertësh me njohuri të thella mbi procesin e integrimit evropian, të cilët mund të kontribuojnë në procesin e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Jeni i/e interesuar të merrni pjesë? Dërgoni brenda datës 05.10.2018, një CV, një letër motivimi dhe një ese të shkurtër mbi procesin e integrimit evropian të Shqipërisë, përmes postës elektronike në adresën: [email protected]

Për më shumë informacion vizitoni faqen: https://goo.gl/Epq8Wy

Subscribe në kanalin tonë në YouTube