Upcoming events

Qershor 25, 2018

SME Albania organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore të SME-ve

SME Albania organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore për SME-të me temë: “Trajnim për menaxhimin e eksportit” në datat 25 – 29 Qershor në Tirana International Hotel. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 28, 2018

Histori nga Silicon Valley

Histori nga Silicon Valley – Udhëtimi i Sipërmarrjes së Tristan dhe Danyelle, SWISS EP Albania Sipërmarrësit në vend (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 30, 2018

Dita e Medias Sociale – Webinar Falas

Webinari është një takim online, që kthen një prezantim të thjeshtë në një bisedë në kohë reale me pjesëmarrës nga kudo në botë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shtator 18, 2018

Festivali i Inovacionit vjen në Tiranë në datat 18-20 Shtator, 2018

Festivali i Inovacionit në Tiranë (Innovation Festival in Tirana), i pari i këtij lloji në rajonin tonë, përkon me Festivalin e Samitit Botëror të Torontos, Kanada, i projektuar si "Festivali i Botës ...
Lexo më tepër