Edhe Mbretëresha Elisabet në Instagram
Përditësuar së fundmi: 08/03/2019

Edhe Mbretëresha Elisabet në Instagram

Share
nga Ornela Trupja
Mar 08, 2019

Mbreteresha Elisabet II ka postuar këtë javë foton e parë të saj në Instagram. Në faqen e ndarjes së fotografive, ajo u prezantua gjatë hapjes së një ekspozite të re në Muzeun Britanik të Shkencave. Në llogarinë e familjes mbretërore, Mbretëresha postoi foto të letrës së shkruar nga Sharl Babaxh. Ai njihet si pionieri i kompjuterit të parë në botë, dhe letra i drejtohet stër-stër-gjyshit të saj, Princit Albert në 1842.Në llogarinë zyrtare të familjes mbretërore në Instagram me 4.6 milionë ndjekës, mbretëresha e bëri postimin nga një iPad. Mbretëresha shkruan: “Sot ndërsa vizitova Muzeun e Shkencës, isha e interesuar të zbuloja një letër të arkivave mbertërore, shkruar në 1943 stër-stërgjyshit tim Princit Albert”.

Ajo vlerëson Muzeun e Shkencave, pasi promovon teknologjinë, inovacionin dhe frymëzon shpikësit e gjeneratave të reja”. Në vetëm dy orët e para postimi mori 20 mijë pëlqime.

Lexo:Cila është e vetmja gjë që Mbretëresha Elizabet II ha çdo ditë?

Muzetë duken frymëzim për mbretëreshën. Edhe postimin e parë në Twitter, pesë vite më parë, ajo e bëri po nga një muze.