Ditët e fundit për të aplikuar në Sfidën Rajonale Elevator Lab » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 30/05/2019

Ditët e fundit për të aplikuar në Sfidën Rajonale Elevator Lab

Share
nga Admin
Maj 30, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Startup Grind Tirana ishte takimi i radhës ku u prezantua Sfida Rajonale Elevator Lab, e cila është në ditët e fundit të mbylljes së aplikimeve.

Zj. Anila Hoxha, Drejtore e Sigurisë pranë Raiffeisen Bank prezantoi përpara komunitetit të startup-eve e të gjithë të pranishmëve mundësinë që programi i Raiffeisen Bank ofron. Për të gjithë ata që kanë një produkt apo shërbim në fushën e Fintech, aplikimet janë ende të hapura deri më datë 3 Qershor!

Mundësia që po ofrohet për të rinjtë është prezantuar edhe në ambientet e universitetit Marin Barleti. Kjo ishte një mundësi e mirë për t’u shpjeguar të rinjve metodën e aplikimit dhe mundësitë e përfitimit. Ata u njohën gjithashtu edhe me programin e internshipit për studentët, program i cili ofron trajnim brenda ambienteve të bankës dhe punësim për personat që përzgjidhen.

Java u përmbyll me takimin në akseleratorin Ofiçina, ku pati ndërveprim e pyetje rreth programit.

“Sfida Rajonale Elevator Lab” Shqipëri & Kosovë u bën thirrje të gjithë të interesuarve, startup-eve, etj që të aplikojnë me idetë dhe zgjidhjet e tyre në fushat Regtech, Banking SME (SME Banking), Bankingu Retail (Retail Banking), Siguria Kibernetike (Cyber Security), Zgjidhjet për Kursin Valutor (FX Solutions), Klientët Korporatë & Sektori Publik (Large Corporates & Institutional Clients) dhe Analizat e Avancuara dhe Inteligjenca Artificiale (Advanced Analytics & Artificial Intelligence).

Thirrja për aplikim mbyllet më datën 3 Qershor 2019.

APLIKONI TANI për “Sfida Rajonale Elevator Lab” në Shqipëri & Kosovë dhe do të keni mundësinë që të fitoni tre çmime monetare për 3 fitues, mundësinë e një “wild card” për gjysëmfinalen e programit të partneritetit në të gjithë grupin fintech etj.

Për më shumë informacion rreth këtij programi mund të vizitoni faqen e internetit: https://elevator-lab.com/challenges/regional