Çfarë duhet të bëni për të marrë një vizë turistike për në SHBA?
Përditësuar së fundmi: 16/08/2018

Çfarë duhet të bëni për të marrë një vizë turistike për në SHBA?

Share
nga Neada Muçaj
Gus 16, 2018

Ambasada Amerikane kujton të gjithë shqiptarët se nuk është nevoja për një garanci financiare apo dokumenta të tjera për të marrë një vizë tursitike për në SHBA.

Postimi i plotë i Ambasadës

Nuk keni nevojë për garanci financiare ose dokumente të tjera në mbështje të aplikimit tuaj për vizë turistike për në Shtetet e Bashkuara. Vendimet tona bazohen tek intervista, ndaj ejani të përgatitur për t’iu përgjigjur disa pyetjeve dhe lërini dokumentet në shtëpi!


Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM