Zhvillim Personal

Mimoza Thaqi, sipërmarrësja dhe folësja motivuese nga Maqedonia e Veriut

Zhvillim Personal

Rruga drejt Suksesit po përshkohet nga mijëra shqiptarë

Zhvillim Personal

Çfarë i bën njerëzit t’i marrin gjërat seriozisht?

Zhvillim Personal

8-10 nëntor, nis “RRUGA DREJT SUKSESIT”

Zhvillim Personal

Çfarë do të ndodhte nëse nuk do ngriheshit nga shtrati

Zhvillim Personal

4 të vërteta të ashpra që duhet të pranosh për t’u bërë një udhëheqës më i mirë

Zhvillim Personal

Duaje veten, Mesazhi i BM për fëmijët e klasës së parë, prindërit e mësuesit e tyre

Zhvillim Personal

Si të mbani mosmarrëveshjet larg shkatërrimit të marrëdhënies tuaj të punës

Zhvillim Personal

“Transforming Your Life”, libri që e rendit trajneren Anila Bashllari mes ekspertëve ndërkombëtarë