Teknologji

Tashmë ju mund të blini sende luksi me Bitcoin, me transaksione anonime

Teknologji

Përdorimi i smartphone sa vjen e bëhet më i “frikshëm” për të gjithë

Teknologji

NASA ju tregon sesi ka ndryshuar Toka gjatë 20 viteve të fundit

Shkence

BiliScreen, aplikacioni që zbulon kancerin

Shkence

Shpikja e kësaj vere në Japoni: akullorja që nuk shkrihet

Teknologji

Studimi i ri thotë që mediat sociale ndihmojnë në diagnostikimin e depresionit

Shkence

A mund të lulëzojë bota me 100% energji të ripërtëritshme?

Teknologji

Zbuloni se në cilën prej llojeve të inteligjencës bëni pjesë

Teknologji

Stresi dhe puna: Ja çfarë pasojash sjell ai në ambientin e punës