EU Corner

“Shkolla Verore Ndërkombëtare e Sipërmarrjes në Ballkan”, aty ku mësohet qëndrimi sipërmarrës

EU Corner

Andrew Song, menaxher produkti në Facebook është folësi i rradhës i Spark.me

EU Corner

Një fanellë e kuqe, me shqiponjën të dizenjuar në të

EU Corner

Paul Papadimitriou, strategjisti dhe inovatori nga Londra në Spark.me

EU Corner

Brian Solis, hulumtues lider dhe autor bestseller i Marketingut në Spark.me

EU Corner

2016 Warc Prize, Vodafone Turkey fituese në kategorinë e Inovacionit të Vitit

Sipërmarrje

Youth Citizen Entrepreneurship Competition hap aplikimet për moshat 15-35 vjeç

Sipërmarrje

Shpallen fituesit në finalen e Mbrëmjes Gala të ICT Awards IV -2016

Sipërmarrje

Çelik Nimani, rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT

Faqe 14 nga 17« E para...131415...E fundit »