Bëhu ambasador i rinisë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 30/04/2019

Bëhu ambasador i rinisë

Share
nga Eridon Elshani
Pri 30, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Grupi i Edukimit në Holandë është një nga liderët ndërkombëtarë në organizimin e kurseve profesionale afatshkurtra për njerëzit nga e gjithë bota! Ata ofrojnë edukim në biznes dhe zhvillim personal.

 

Kurset i ndihmojnë të rinjtë të arrijnë potencialin e tyre të plotë. Gjatë kurseve pjesëmarrësit përfitojnë njohuritë dhe aftësitë që janë të nevojshme për të ndërtuar një karrierë ndërkombëtare. Kjo organizatë i ndihmon të rinjtë të zhvillojnë aftësi të buta, të cilat janë thelbësore për liderët botërorë!

Ata organizojnë programe edukimi afatshkurtra që i ndihmojnë të rinjtë të përgatiten për sfidat që tregu i punës mund të sjellë nesër! Këtu mund ta shihni listën e disa prej programeve të tyre – Programet.

Ftohen liderët e rinj nga vende të ndryshme që të bëhen ambasadorë të rinj të Grupit të Edukimit të Holandës! Cili është roli i Ambasadorit të Ri? Ambasadorëve të Rinisë do t’u kërkohet të përfaqësojnë Grupin e Edukimit të Holandës në rajonet e tyre, në organizatat / universitetet e tyre dhe të ndihmojnë të rinjtë të kenë qasje në informacion për edukimin ndërkombëtar!

 Duke qenë Ambasador i Rinisë ju do të:

 • Përfitoni një përvojë ndërkombëtare për të punuar në projektet rinore ndërkombëtare!
 • Njiheni me njerëz të mëdhenj nga e gjithë bota!
 • Përmirësoni aftësitë tuaja të udhëheqjes!
 • Do të merrni pjesë në një nga kurset e tyre në Amsterdam dhe në Moskë pa pagesë (udhëtimet do të mbulohen plotësisht nga organizata!)
 • Zhvilloni veten në një mënyrë personale dhe profesionale!

Çfarë pritet nga Ambasadorët e Rinisë?

Ambasadorët e Rinj janë përfaqësues të Grupit të Edukimit të Holandës në rajonin e tyre. Çfarë duhet të bëjë Ambasadori i Rinisë?

 • Të kontaktojë me universitetet lokale që mund të jenë të interesuara për bashkëpunim me Grupin e Edukimit të Holandës; së bashku me universitetet që hartojnë programet e kurseve afatshkurtra që mund të jenë të interesuara për studentët e këtyre universiteteve.
 • Të jetë në kontakt me rininë lokale dhe organizatat e tjera që mund të jenë të interesuara për bashkëpunim me Grupin e Edukimit të Holandës;
 • Të përhapë informatat rreth programeve të Grupit të Edukimit të Holandës mes të rinjve që mund të jenë të interesuar për pjesëmarrje;
 • Të analizojë nevojat e të mësuarit të të rinjve në rajonin e tij/saj dhe të bëjë sugjerimet se cilat kurse mund të jenë interesante për të rinjtë nga rajoni përkatës;
 • Të veprojë si një pikë kontakti lokal i Grupit të Edukimit në Holandë dhe të sigurojë informacion për programet e organizatës!

 

Kriteret për t’u bërë ambasador i rinisë:

 • Aftësi të mira në gjuhën angleze
 • Ndarja e disa orëve në javë për të punuar si Ambasador i Rinisë
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Një rrjet i gjerë kontaktesh dhe aftësia për të kontaktuar me të rinjtë.

Ambasadorët e Rinisë emërohen për një periudhë prej 12 muajsh.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar për pozitën e një Ambasadori të Rinisë të Grupit të Edukimit të Holandës – dërgoni një email në [email protected] dhe shkruani ‘Ambasadori i Rinisë’ në kutinë e subjektit. Ju lutemi, përfshini këto dokumente në email:

Rezumen (CV-në) dhe letrën tuaj të motivimit.

Për më shumë klikoni në uebfaqen origjinale:

/Uconsulting.