Aplikacion për trajnimin "Gratë në TI-Teknologjinë Informative" » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 31/05/2019

Aplikacion për trajnimin “Gratë në TI-Teknologjinë Informative”

Share
nga Eridon Elshani
Maj 31, 2019
-Manages Business Mag Kosovo -Studies Philosophy at University of Prishtina
lexo me teper >
“Gratë në Teknologjinë Informative” është projekt i Women in Data Kosovo që ka për qëllim t’i trajnoj gratë dhe vajzat në fushën e teknologjisë dhe aftësive të buta.

Ky aktivitet është pjesë e projektit “Gratë në TI” si pjesë e projektit “Programi Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD”, i cili financohet nga Bashkimi Europian (BE) dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë.

Lexo: Ide biznesi për gratë

Për t’u bërë pjesë e këtij trajnimi që do të mbahet gjatë muajit Korrik -2019, duhet të plotësoni me kujdes të dhënat në linkun e mëposhtëm!Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00