Ambasada Amerikane ka një njoftim të rëndësishëm
Përditësuar së fundmi: 13/07/2018

Ambasada Amerikane ka një njoftim të rëndësishëm

Share
nga Neada Muçaj
Kor 13, 2018

Ambasada Amerikane, përmes një postimi në faqen zyrtare në Facebook, i bën thirrje qytetarëve të mos bëhen pre e mashtrimeve për vizat.

Ja çfarë shkruhet në njoftim:

“Mbroni veten nga mashtrimet me vizat. Të gjitha korrespondencat nga Sektori Konsullor vijnë nga adresa jonë zyrtare e postës elektronike ([email protected]) dhe i gjithë informacioni në lidhje me shërbimet tona është i publikuar në faqen tonë zyrtare: https://al.usembassy.gov/
Nëse mendoni se po ju mashtrojnë – më njoftoni! Nëse keni pyetje në lidhje me aplikimin tuaj për vizë, unë jam këtu për t’ju ndihmuar!

Protect yourself from visa scams. All correspondence from our Consular Section comes from our official email address ([email protected]) and all information about our services is listed on our official website: https://al.usembassy.gov/
If you think that you are being scammed – let me know! If you have questions about your visa application, I am here to help!

Subscribe në kanalin tonë në YouTube