7 thënie të rëndësishme motivimi » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 28/08/2019

7 thënie të rëndësishme motivimi

Share
nga Admin
Gus 28, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Nëse doni të ecni përpara në punët tuaja motivimi është një nga detyrat që duhet t’i jepni përparësi. Motivimi është një karakteristike tipike e personave të sukesshëm. Ata e gjenerojnë motivimin brenda vetes, e ndërkohë e kultivojnë edhe përreth shoqërisë ku jetojnë. Njerëzit që kanë lënë gjurmë në histori kanë dhënë shumë mesazhe motivuese. Ja 7 thënie të rëndësishme nga njerës që kanë lënë gjurmë në histori.

“Veprimi më i guximshëm është të mendosh për veten me zë të lartë.” Coco Chanel

“E vetmja gjë që nuk duhet të bëni kur bini në gropë është të mos vazhdoni të gërmoni.” Warren Buffett

“Nuk erdhëm t’i druhemi të ardhmes. Erdhëm këtu për t’a formuar atë.” Barak Obama

“Përballuni me dështimin, mos u frikësoni nga ai. Njerëzit do ju mbështesin dhe do ju mirëpresin edhe më shumë’’. Richard Brandson

Lexo: Shkruaj si një sipërmarrës

“Njerëzit që kanë sukses, nuk janë me fat; ata thjesht po bëjnë diçka ndryshe nga të gjithë të tjerët.” Tony Robbins

“Duhen 20 vite për të ndërtuar një reputacion dhe vetëm pesë minuta për ta shkatërruar atë. Nëse e mendoni në këtë mënyrë, do të filloni t’i bëni gjërat ndryshe.” Warren Buffett

“Lider është ai, i cili, nga rrëmuja sjell thjeshtësi…. Nga moshmarrëveshja, sjell harmoni… Dhe nga vështirësia, sjell mundësi.” Albert Einstein