5 Shenjat e horoskopit me karakter të fortë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 10/06/2017

5 Shenjat e horoskopit me karakter të fortë

Share
nga Neada Muçaj
Qer 10, 2017

Çdo shenjë horoskopi është unike në vetvete.

Por dihet se në jetë disa njerëz kanë karakter më të fortë nga natyra dhe kanë prirje për të qenë lidera.

Zbuloni në këtë artikull cilat janë 5 shenjat më të forta sipas horoskopit:

DASHI (21 Mars – 20 Prill)

Dashi është shenja më e fortë nga grupi i shenjave të zjarrit. Të lindurit e kësaj shenje kanë shumë besim në vetvete dhe janë shumë të vendosur për të arritur qëllimet e tyre dhe kanë prirjen për tu bërë lidera shumë të suksesshëm. Por një nga minuset e kësaj shenje është egoizmi, u cili sigurisht mund të përmirësohet me kulturën e duhur dhe ndikimin e njerëzve pozitivë.

 

 

BINJAKËT (21 Maj – 20 Qershor)

Binjakët janë nga shenjat të cilat dinë si të përshtaten dhe adaptohen me rrethanat dhe janë shumë të zotët në asimilimin e informacionit, çka i ndihmon ata ti kuptojnë mirë edhe gjërat më të ndërlikuara dhe të ecin përpara. Përveç intelektit, binjakët janë gjithashtu edhe shumë të komunikueshëm, çka i bën ata të sukseshëm në shoqëri dhe i ndihmon të jenë lidera të vërtetë.

 

 

PESHORJA (23 Shtator – 22 Tetor)

Peshorja, ndryshe nga Akrepi, dallohet për diplomaci dhe analizë të hollësishme të situatave, dhe është pikërisht kjo aftësi e cila i bën ata të kenë karakter të fortë dhe të kenë mundësi të bëhen edhe lidera.

Pavarësisht se nuk ndërrmarin përsipër riske të mëdha dhe nuk janë shumë të fortë fizikisht, ata dinë si të menaxhojnë njerëzit dhe situatat duke i kthyer në favor të tyre.

 

 

AKREPI (23 Tetor – 21 Nëntor)

Akrepi është shenja më aktive e grupit të ujit. Ata janë gati të riskojnë dhe të ndërmarin përsipër iniciativa që jo çdokush mund ti ndërmerrte. Ata gjithashtu janë agresivë në mbrojtjen e interesave të tyre dhe nuk dorëzohen lehtë. Kjo gjë i bën ata të sukseshëm në punën e tyre. Por një nga minuset e cila pengon akrepin është mungesa e diplomacisë dhe mos analizimi i thellë i gjërave , që në situata të caktuara mund të kthehet kundra tyre.

 

BRICJAPI (22 Dhjetor – 19 Janar)

Bricjapi është një nga shenjat me jetëgjatësi më të madhe në krahasim me shenjat e tjera të zoodiakut, pasi dallohet për një gjendje fizike shumë të mirë. Të lindurit e shenjës së Bricjapit janë guximtarë dhe kanë karakter të fortë, por në krahasim me Dashin, janë më analitikë dhe nuk rrezikojnë aq shumë sa Dashi.

 

 

/Intv.al