Lajme

Si Millennials do të ndryshojnë botën e luksit?

Lajme

Kompanitë shqiptare, pjesë e panairit më të rëndësishëm në Francë

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Strategy

Pse Google po krijon një bllokues reklamash ndërkohë që është kompania më e madhe e reklamave në internet?

Thirrje per Aplikime

Raiffeisen Bank lançon akseleratorin Fintech “Elevator Lab”

Lajme

Grupi Balfin dhe Kastrati janë tashmë pronarët e rinj të Shoqërisë INSIG-Jeta, kompanisë më të re të sigurimeve në  Shqipëri

Thirrje per Aplikime

AIDA në mbështetje të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Ja sesi mund të aplikoni për fonde

Slideshow

Ja cili do të jetë modeli i makinës Chevrolet për garat sportive

Lajme

Rënia e euros, një trend që do të vijojë edhe gjatë verës

Lajme

ALBtelecom fiton çmimin “Best Telco Cloud Partnership” mes emrave botërorë të telekomunikacionit

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00