Strategy

5 mënyra sesi të pajtoheni me kritikat

Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Lajme

Kompanitë shqiptare, pjesë e panairit më të rëndësishëm në Francë

Strategy

4 mësime për të arritur qëllimet tuaja

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (10): Pesë pikat e prezantimit të produktit

Personazhe

Merita Pinta, shqiptarja që po shkëlqen në Zvicër me biznesin e saj

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e WorldSkills dhe fitoni një udhëtim në Abu Dhabi

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Vëllezërit nga Prishtina arrijnë sukses jo vetëm në tregun europian, por edhe me gjerë

Lajme

Grupi Balfin dhe Kastrati janë tashmë pronarët e rinj të Shoqërisë INSIG-Jeta, kompanisë më të re të sigurimeve në  Shqipëri

Slideshow

15 thënie që do të ndryshojnë opinionin tuaj mbi paratë

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00