Teknologji

Prodhuesit e makinave orientohen drejt zhvillimit të makinave me hidrogjen

Strategy

Arianna Huffington tregon gabimin më të madh që mund të bëni si një sipërmarrës

Lajme

Si mund të shmangin bizneset kontrollet tatimore duke pajtuar auditues të huaj?

Lajme

Kompanitë “Albanian Trading Company” dhe “Lovers Albania” në fokus të investitorëve

Sipërmarrje

Pse shumë sipërmarrës bëjnë një gabim të madh para se të fillojnë?

Teknologji

Lufthansa mbështet risitë dhe lejon shitjen e biletave të avionit nëpërmjet kanaleve dixhitale të palëve të treta

Teknologji

Duke filluar nga muaji i ardhshëm fillojnë shitjet e Nokia 3310

Auto

Porsche hap një qendër të re teknologjike në Silicon Valley

Lajme

EasyPay vazhdon të sjellë risi në tregun shqiptar të pagesave

Media&PR

Ja cilat ishin idetë më të mira të prezantuara këtë të Enjte në “Do you have an idea?”

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00