Youtube drejt mbylljes së llogarive jofitimprurëse » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 15/11/2019

Youtube drejt mbylljes së llogarive jofitimprurëse

Share
nga Admin
Nën 15, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Kushtet e reja të Shërbimit për platformën video të Google do të hyjnë në fuqi në 10 dhjetor. Javën e kaluar, YouTube filloi të dërgojë një dokument detyrues në adresat e postës elektronike të autorit.

Sidoqoftë, kjo tezë është një çështje potencialisht e diskutueshme … Seksioni “Pezullimi dhe Ndërprerja e Llogarisë” të versionit të plotë të dokumentit thotë:

“YouTube mund të ndërpresë hyrjen tënde, ose Llogarinë tënde Google, për të hyrë në të gjithë ose një pjesë të Shërbimit nëse YouTube beson, në diskrecionin e vet, që ofrimi i Shërbimit për ju nuk është më i vlefshëm për tregti.”

Interpretimi i njerëzve për këto fraza të përgjithshme të qëllimshme, mund të supozohet – nëse personi kompetent vlerëson se nuk ka ndonjë vlerë të veçantë financiare nga reklamimi me një autor të veçantë, ai do të mbetet pa llogari

Cili është justifikimi për këtë veprim do të dëgjohet nëse kompania i përgjigjet kësaj çështje. Ndoshta në mes është një tjetër copëzim kanalesh, ku ato më të vegjël do të korrin.

Youtube shtrëngoi kriteret e saj të fitimit të parave në fillim të vitit të kaluar, për të cilat llogaria duhej të kishte një mijë abonentë, katër mijë orë të shikuara gjatë një viti.

 

KosovaPress