Trajnime falas: “Ndërmarrësi dhe biznes plane”- Mundësi për grante » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/05/2019

Trajnime falas: “Ndërmarrësi dhe biznes plane”- Mundësi për grante

Share
nga Eridon Elshani
Maj 18, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Organizimi i trajnimit për “NDËRMARRËSI DHE BIZNESPLANE” ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve me tema përmbajtësore dhe me cilësi të praktikave bashkëkohore të edukimit profesional. Trajnimi do t’i ndihmojë të rinjtë për punësim dhe vetëpunësim si dhe në zhvillimin e ndërmarrjeve të reja inovative.

Komunat përfituese: Prishtina dhe Podujeva

Apliko online:

https://forms.gle/kEsE6s6AhECnffXcA.

(Vendet janë të limituara në 50 pjesëmarrës për çdo komunë).

Afati i fundit për aplikim është 31 maj 2019.

Trajnimet fillojnë me 10 qershor 2019 në Prishtinë dhe 17 qershor 2019 në Podujevë, me kohëzgjatje 12 ditë në secilën komunë.

Përgjatë trajnimit do të ketë edhe vizita studimore në kompani.

Përzgjedhja e kandidatëve bëhet në bazë të kritereve: studentë aktivë, të rinj të papunë, mosha 18-24 vjet. Në fund, secili pjesëmarrës do të pajiset me certifikatë të përfundimit me sukses të trajnimit.

Ky trajnim i të rinjëve financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe implementohet nga Business Support Centre Kosovo (BSCK) në partneritet me American Professional Education Centre (APEC).

Për më shumë kontaktoni në:
Mob: 049 557 656 dhe tele: 038 728 164

e-mail: [email protected]
website: www.bsckosovo.org

/PortalPune.