Trajnim: "Arti i të folurit në publik: Sfidat dhe Mundësitë!
Përditësuar së fundmi: 04/10/2019

Trajnim: “Arti i të folurit në publik: Sfidat dhe Mundësitë!

Share
nga Ornela Trupja
Tet 04, 2019

Në datën 21 Tetor në orën 17:30 në ambientet e hotel Rogner, Anila Bashllari do të zhvillojë trajnimin e saj me temë:  “Arti i të folurit në publik: Sfidat dhe Mundësitë!

Ky seminar synon rritjen tuaj personale dhe profesionale, ndaj mos mungoni. Komunikimi është një prej sfidave më të mëdha në shoqëri, në sipërmarrje. Të folurit në publik ndërkohë, është një hap i rëndësishëm që duhet ta sfidojnë sipërmarrës, administratorë, menaxherë, drejtues të burimeve njerëzore, e shume fusha të tjera.

Për regjistrime ju mund të klikoni tek  Anila Bashllari Evente