Think Big, pasqyra e personazheve të numrit 20 të revistës Businessmag. Edhe në print » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 27/03/2019

Think Big, pasqyra e personazheve të numrit 20 të revistës Businessmag. Edhe në print

Share
nga Admin
Mar 27, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Kanë një pikë të përbashkët të gjithë sipërmarrësit në çdo fushë, të gjithë nismëtarët e lëvizjeve që çojnë përpara zhvillimin, siç janë edhe gratë që luftuan për të drejtat e tyre themelore. Mendojnë përtej kornizave, e arrijnë të shohin në një horizont më të gjerë.

Kjo personifikon edhe personazhet që vijnë në Numrin 20 të revistës BusinessMag.

Ju mund të shkarkoni Këtu Revistën, ndërsa këto ditë do të mund ta shfletoni edhe në print.

Në historitë e këtij numri mbizotërojnë ato të grave sipërmarrëse, si një dedikim për marsin, lëvizjet dhe arritjet që ka bërë fuqia rozë. Zhvillimet në botë edhe në vend mund t’i gjeni në brendësi, ndërsa profile të shumë zonjave të përzedhura qëllimisht në fusha të ndryshme, ju japin një panoramë konkrete të sipërmarrjes, përpjekjes që gratë po bëjnë në të voglën e tyre.

Në këtë numër nuk mungojnë profilet e shqiptarëve të suksesshëm jashtë vendit. Të rinj që, pas  studimeve jashtë kanë arritur jo vetëm të integrohen, por edhe të vlerësohen për njohuritë e tyre e të pozicionohen shumë mirë në fusha kërkimore.

Një projekt i ri po vjen nga Businessmag. Ai është një cikël emisionesh mbi sipërmarrjen dhe orientimin e karrierës. Ju mund të njiheni me objektivin kryesor të këtij projekti në brendësi.

Ndërkohë, një sipërmarrës nga Filipinet, i cili pritet të prezantojë së shpejti biznesin e tij global edhe në Ballkan, do t’ju tregojë si mund të keni një pasuri të paluajtshme moderne, të veçantë dhe me kosto të lirë.

Mes historive të brandit, këtë radhe ju sjellim rrugëtimin 100 vjeçar të Hilton, ndërkohë nuk mundojnë shembujt motivues për të përmirësuar karrierën apo sipërmarrjen tuaj.

Shkarkoje Këtu revistën dhe lexoje në kohën tënde të lirë.