Taksitë e furgonat mund të rinovojnë online lejen e komoditetit » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 15/04/2019

Taksitë e furgonat mund të rinovojnë online lejen e komoditetit

Share
nga Admin
Pri 15, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Drejtuesit e automjeteve të licencuara për transport udhëtarësh dhe drejtuesit e taksive, do të mund të kryejnë online rinovimin e “Komoditetit”. Ky i fundit është  detyrim për të gjithë zotëruesit e mjeteve të licensuara për transport udhëtarësh e taksi).

Kështu, drejtuesit e këtyre mjeteve nuk kanë nevojë të paraqiten në komision, por mund të bëjnë vetëdeklarim online duke nisur nga mesi i këtij muaji.

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka njoftuar se nga 15 prilli do të aplikohet procedura e re e thjeshtuar Përmes rinovimit të dokumentit me vetedeklarim onlinë.

Lexo: Pikat e riparimit të automjeteve, nën lupën e Shërbimit të Transportit Rrugor

Në Website-in zyrtar të drejtorisë, theksohet se, “I zoti i mjetit bëhet përgjegjës për vetëdeklarimin dhe merr certifikatën, pa qenë nevoja të dalë çdo vit në komision, pa vërdallosje me mjetin, pa shpenzim kohe e karburanti, por edhe pa burokraci e muhabete”. Ndërkojë, kontrolli do jetë me short ose te pika e kolaudimit.

 


Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM