virusi Zika Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Bill dhe Melinda Gates investojnë 4 milionë dollarë për të ndihmuar në luftimin e malaries

Lajme

Google dhuron para dhe ndihmë ekspertësh për të luftuar virusin “Zika”