udheheqes Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Doni që të arrini sukses si udhëheqës? Ja disa mënyra për t’a bërë këtë

Uncategorised

3 Sjelljet që mund të ndërtojnë talentin tuaj, për t`u bërë  udhëheqës më i mirë

Strategy

Pse të jesh udhëheqës është qëllimi i gabuar?

Strategy

6 fraza që do t’ju ndihmojnë të shisni idetë tuaja

Strategy

Disa mënyra sesi t’i bëni njerëzit t’ju respektojnë

Trajnime

Pitch Bootcamp: “Zgjidh karrierën tënde. Jepi formë të ardhmes”

Zhvillim Personal

Çfarë është lidershipi?

Strategy

5 zakonet më sfiduese për sipërmarrësit e rinj

Karriera

6 shenja për të dalluar dikë me cilësi të vërteta lidershipi

Sipërmarrje

Përtej shpërblimeve dhe përfitimeve: Çfarë e bën një kompani vërtet të mirë?

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM