tru Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Mërzi dhe shkëlqim – Mendoni se mund t’i lidhni këto dy fjalë bashkë ?

Startup

Startup-i i ri i Elon Musk dëshiron të bashkojë trurin e njeriut me kompjuterin

Teknologji

Ja çfarë duhet të bëni sipas shkencës që të mendoni si “të rinj”

Strategy

Për një ditë të mrekullueshme, bëni këto 5 gjëra kur zgjoheni!

Travel

Gjumi i parehatshëm gjatë udhëtimeve në dhomat e hotelit? Ja përse!

Media&PR

Doni fëmijë më të zgjuar dhe me aftësi sociale superiore? Shkenca thotë këtë

Strategy

Për të arritur atë që dëshiron, më parë ji i lumtur!

Strategy

Çfarë të bëni kur ju refuzojnë?

Strategy

10 këngët që Steve Jobs i përdorte për të “stërvitur” trurin

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM