tranzicion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Këshilla për të mos marrë me vete punën në shtëpi

Lajme

“Udhëtim në tri kohë”, libri i profesor Adrian Civicit që trajton komunizmin, tranzicionin dhe kapitalizmin

Lajme

Societe Generale shet degët e saj në Shqipëri tek OTP Bank

Travel

Horwath Ltd për Shqipërinë: Perla e fundit e pazbuluar e Mesdheut

Strategy

4 strategji për të patur një balancë mes karrierës dhe familjes

Lajme

Albanian Stock Exchange, bursa e parë private shqiptare do të nisë punën në fund të vitit

Lajme

Thellohet hendeku mes kërkesës dhe ofertës për punë

Travel

Viza “French Tech” mirëpret talentet e teknologjisë nga e gjithë bota në Francë

Strategy

4 gjërat që duhet të bëni para se të krijoni lidhje në jetën profesionale

Media&PR

4 probleme, të cilat menaxherët e rinj duhet t’i zgjidhin menjëherë!