Tim Cook Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Pse shprehja “njerëzit e suksesshëm zgjohen në 4 të mëngjesit” nuk rezulton plotësisht e vërtetë?

Personazhe

Mark Zuckerberg, Tim Cook dhe drejtues të tjerë, tregojnë se çfarë po lexojnë këtë verë

Business Pulse

Këshillat më të mira për personat që janë në prag të diplomimit

Lajme

Shumë nga punonjësit kryesor kanë lënë Apple, por kompania është ende në këmbë

Kosova

As Tim Cook nuk ishte i gatshëm të bëhej CEO i Apple (VIDEO)

Lajme

CEO i Apple këshillon njerëzit: “Hiqni telefonat nga duart”

Teknologji

Dorëzohet Apple: “Çmimet tona ndërkombëtare janë qesharake”

Business Pulse

A janë çmimet e larta të Apple një lakmi e pastër?

Business Pulse

Zakoni i frikshëm i sipërmarrësve. Çfarë bën zgjuar në orën 4 Tim Cook?

Lajme

Mark Zuckerberg detyron stafin e Facebook të përdorë vetëm Android, pas një përplasje me Tim Cook