temperatura Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Pse duhet të shqetësohemi për shkrirjen e pazakontë të akullit?

Teknologji

Si të mbrojmë telefonin nga temperaturat e larta?

Startup

Ky startup po përdor teknologjinë për të shpëtuar miliona foshnja

Teknologji

Teknologjia një ndihmë e madhe për zbulimin e kancerit

Slideshow

Samsung Përgjysmon Kohën e Larjes së Rrobave me Teknologjinë Inovatore QuickDrive™

Teknologji

Panelet diellore dhe materialet e ricikluara janë disa nga trendet e 2017-ës për një ndërtim ekologjik

Lajme

Tregu i gazit, bëhet gati plani për konsumatorët

Lajme

Çfarë kanë të çuditshme kartmonedhat?

Teknologji

NASA zbulon sistemin e jashtëzakonshëm të 7 planetëve me madhësi sa Toka që mund të ofrojnë jetë

Teknologji

Cilat janë rreziqet më të mëdha që i kanosen botës?