studentë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Punësohu te Businessmag! Bëhu pjesë e konkursit për artikullin më të mirë

Business Pulse

Arsimi ende nuk flet gjuhën e zhvillimit

Business Pulse

Greta Thunberg u kërkon deputetëve francezë të ‘dëgjojnë shkencëtarët’ dhe të veprojnë për të ulur ngrohjen globale

Business Pulse

Hiljana Biba, shembull për bashkëmoshatarët e saj

Thirrje per Aplikime

Hapen Aplikimet për Çmimin e Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2019

Media&PR

Andrew Keen, autori ndërkombëtar best-seller, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Personazhe

Arta Spahiu, studentja që nuk arriti të futet në Universitetin e Prishtinës, por po korr sukses në Amerikë

Teknologji

Vodafone Distinction Bursary Fund, programi i bursave për studentët shqiptarë

Business Pulse

Peter Shankman, autori bestseller, eksperti i shërbimit ndaj klientit dhe sipërmarrësi serial është folësi më i ri në Spark.me 2019

Shkence

Studentja nga Prishtina bëhet pjesë e laboratorit më të madh në botë për Fizikën Nukleare