shqiptare te sukseshme Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Ja cilët janë shqiptarët që studiuan në Shqipëri dhe Kosovë dhe po korrin sukses nëpër botë

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00