shendet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

5 gënjeshtrat më të mëdha në industrinë ushqimore – A e dini se çfarë jeni duke ngrënë vërtet?

Karriera

Si të rrisni mirëqenien shëndetësore të punonjësve tuaj

Intervista

Klaidi Çitozi: Shërbimi ndaj klientit, marketingu më i mirë

Strategy

6 gjëra që të gjithë bëjmë në punë, por që ndikojnë keq në shëndetin tonë

Strategy

Nëse bëni këto gjëra 17 minuta çdo ditë, mund të arrini të jeni të lumtur dhe të shëndetshëm

Teknologji

Inteligjenca Artificiale në tualetet tuaja!

Zhvillim Personal

Kujdes gra sipërmarrëse! Nuk mund të arrini qëllime të mëdha pa u kujdesur së pari për veten tuaj

Zhvillim Personal

Pasuri, Lumturi?! Apo të dyja bashkë?

Strategy

10 mësime karriere mes punës dhe jetës

Lajme

Bill dhe Melinda Gates: “Bota ka nevojë për diçka më të mirë sesa një mur”

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM