rritje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Zhvillim Personal

Rruga drejt Suksesit po përshkohet nga mijëra shqiptarë

Business Pulse

Varfëria përkrah edukimit financiar. Gjysma e popullsisë me njohuri financiare mesatare ose të dobët

Business Pulse

4 arsye pse duhet të përqëndroheni në inovacion

Business Pulse

Bitcoin papritmas nën 10,000 dollarë, bie edhe vlera e kriptomonedhave të tjera

Strategy

Ja si mund të bëni pushime nëpër botë dhe njëkohësisht të kujdeseni edhe për rritjen e biznesit tuaj

Strategy

A po e sabotoni vetë suksesin e biznesit tuaj?

Lajme

Rritja e pagave në administratë nis këtë muaj. Ja disa shembuj

Business Pulse

Një sistem për ju që tashmë keni braktisur planet e 2019

Strategy

Të ardhurat dhe rritja, mund t’i keni të dyja?