prindër Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim personal

Fëmijët në kohën e teknologjisë, çfarë duhet të kenë parasysh prindërit

Strategy

Dëshironi të rrisni fëmijë të mirë? Psikologjia thotë se ata duhet t’ju shohin ndërsa bëni këto 9 gjëra

Business Pulse

Detyrat e shtëpisë, prindërit indianë shpenzojnë më shumë kohë

Business Pulse

Prindërit në vendet e varfëra u kushtojnë më shumë kohë fëmijëve të tyre për realizimin e detyrave të shtëpisë

Strategy

5 arsye pse sistemi arsimor finlandez është një ndër më të mirët

Teknologji

Tashmë me aplikacionin më të ri të Google prindërit mund të kontrollojnë sesi fëmijët përdorin telefonin

Teknologji

Facebook vjen me portalin më të ri, që ndihmon prindërit të mbajnë të sigurt fëmijët e tyre online

Strategy

Këshilla për prindërit dhe fëmijët – Si të qëndrojmë të sigurtë online

Teknologji

Prindër! Ja orat për fëmijë që do jua lehtësojnë edukimin e tyre!

Teknologji

Tani edhe shkenca e pranon se puna fillon shumë herët!