perceptim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

9 fraza që duhet t’u thoni më shpesh kolegëve tuaj në punë

Business Pulse

Kush është MacKenzie Bezos? Ish-bashkëshortja e Jeff Bezos mund të bëhet gruaja më e pasur në botë

Media&PR

Studimi – Cilës media i besojnë më shumë shqiptarët?

Strategy

Si të ndërtojmë një marrëdhënie pozitive me shefin dhe kolegët?

Strategy

Audienca, 5 metoda psikologjike për t’u lidhur me të

Marketing

Roli i besimit në ndërtimin e markës

Strategy

Për Hir të Zotit, mëso të shkruash!

Strategy

Ky është çelësi i vërtetë për gjenerimin e kreativitetit